Cine suntem?

Suntem o echipa de oameni pasionați de cunoașterea și înțelegerea ființei umane, care de-a lungul vieții am întâmpinat situații ce păreau imposibil de depășit, asa ca am apelat la ajutorul terapiei și al specialiștilor in domeniu, iar unii dintre noi au devenit, în timp, terapeuți.

Cum a apărut „Terapeutulmeu”?

Am creat acest spațiu din dorința de a facilita întâlnirea dintre cei care au nevoie de ajutorul terapiei și specialiștii în domeniu: psihologi, psihoterapeuți sau consilieri motivaționali.

Cui ne adresam?

Ne adresăm românilor, oriunde s-ar afla, care au nevoie sa își aleagă un terapeut potrivit cu nevoile, personalitatea și posibilitățile fiecăruia, astfel încât terapia sa dea rezultate; deoarece ceea ce contează cel mai mult în terapie este relația terapeutica ce se stabilește între client și terapeut, care este influențată atât de personalitatea terapeutului și a clientului, cat și de faptul ca au fost crescuți și educați în aceeași cultura și au aceeași limbă maternă.
Promovăm evenimentele și cursurile care au ca subiect: psihoeducația, dezvoltarea personală și pregătirea specialiștilor în aceste domenii.

Ne adresam terapeuților, fie ca sunt psihoterapeuți, consilieri pentru dezvoltare personala sau coach. Lor le punem la dispoziție spațiul unde sa se prezinte ca profesioniști și să răspundă solicitărilor clienților care i-au ales, fără ca aceste alegeri sa fie intermediate de noi.

Ce ne diferențiază de ceilalți?

Aici orice utilizator are șansa sa cunoască pe oricare dintre terapeuții prezenți pe platforme și sa stabilească o legătură directa cu ei, fără ca noi sa influențăm în vreun fel alegerea sa, deoarece știm cat de important este sa îți alegisingur terapeutul.

Terapeuții au posibilitatea sa își desfășare ședințele online, prin mijloacele de comunicare preferate și agreate de ei și client, fără ca noi sa intervenim sau sa comisionam în vreun fel munca lor. De asemenea, costurile terapiei sunt stabilite și încasate direct de terapeut.

Ce ne dorim?

Ne dorim sa contribuim la o cat mai buna și justa informare a celor ce vor apela la terapie, astfel încât ei sa știe cum sa își aleagă terapeutul potrivit, la ce sa se aștepte în terapie și ce nu trebuie sa se întâmple în terapie. Astfel, speram la creșterea nivelului de profesionalism al specialiștilor în domeniu, precum și la creșterea gradului de încredere în serviciile de terapie, astfel încât un număr cat mai mare de oameni care au nevoie, sa apeleze la terapie și sa își îmbunătățească starea de bine.