Lansare platformă terapeutulmeu.ro

Lansare platformă terapeutulmeu.ro

Cine suntem?
Suntem o echipa de oameni pasionați de cunoașterea și înțelegerea ființei umane, care de-a lungul vieții am întâmpinat situații ce păreau imposibil de depășit, asa ca am apelat la ajutorul terapiei și al specialiștilor in domeniu, iar unii dintre noi au devenit, în timp, terapeuți.
Cum a apărut „Terapeutulmeu”?
Am creat acest spațiu din dorința de a facilita întâlnirea dintre cei care au nevoie de ajutorul terapiei și specialiștii în domeniu: psihologi, psihoterapeuți sau consilieri motivaționali.
Ce ne diferențiază de ceilalți?
Aici orice utilizator are șansa sa cunoască pe oricare dintre terapeuții prezenți pe platforme și sa stabilească o legătură directa cu ei, fără ca noi sa influențăm în vreun fel alegerea sa, deoarece știm cat de important este sa îți alegi singur terapeutul.
Terapeuții au posibilitatea sa își desfășare ședințele online, prin mijloacele de comunicare preferate și agreate de ei și client, fără ca noi sa intervenim sau sa comisionam în vreun fel munca lor. De asemenea, costurile terapiei sunt stabilite și încasate direct de terapeut. ????Locația: Curtea Bibliotecii Alexandru și Aristia Aman Craiova

Când? Vineri, 28 august 2020.ora 18:00

Detalii suplimentare:
evoimago@yahoo.com, telefon 0727 559 164

Vă așteptam cu drag!

Detalii eveniment
Conferința internațională “PSIHOTERAPIA ȘI CONDIȚIA UMANĂ”
24/25 octombrie 2020  - ONLINE

Conferința internațională “PSIHOTERAPIA ȘI CONDIȚIA UMANĂ” 24/25 octombrie 2020 - ONLINE

Conferința internațională “PSIHOTERAPIA ȘI CONDIȚIA UMANĂ”
24/25 octombrie 2020 - ONLINE

Detalii eveniment